Om os
Lisbeth og Mette har mere end 20 års erfaring inden for rejsebranchen, og vi har brugt mange timer undervejs i udlandet. Vi har et stort netværk af lokale partnere, taler flere forskellige sprog og kender mange gode steder, som er helt perfekte for jeres næste arrangement. Derfor kan vi lave den helt rigtige tur til jer – til de helt rigtige priser.
Lisbeth Anthon

Lisbeth Anthon

Lisbeth Anthon er partner og bor nu i Danmark efter næsten 15 år i Tyskland. Hun er specialist på Irland, Tyskland og Østrig. Lisbeth kender alle de gode steder i Tyskland og kan lave den bedste skitur til Østrig – på steder du ikke finder ved at google. Lisbeth elsker at rejse og har altid gode forslag til destinationer i og udenfor Europa. Lisbeth taler flydende dansk, tysk, engelsk, norsk og svensk.

Mail: lisbeth@bettertravel.eu
Telefon: +45 2230 8185

Mette Ingstrup

Mette Ingstrup

Mette Ingstrup er partner og bosidende i Danmark. Hun er specialist på Frankrig og har boet i Frankrig i flere perioder. Hun elsker at rejse til syden og er altid på udkig efter nye destinationer, lokationer og super oplevelser i Frankrig, Spanien og Portugal. Mette taler flydende dansk, fransk og engelsk.

Mail: mette@bettertravel.eu
Telefon: +45 4043 4068