Bryllup og private fester

Bryllup og private fester

Drømmer du om et romantisk bryllup i udlandet eller anden privat fest? Så er du allerede et skridt nærmere din drøm.

Better Travel & Events hjælper dig gerne med at få din drøm opfyldt. Det rigtige sted til den rigtige pris – alt er muligt!

Vi har lang erfaring med bryllupper, fødselsdage og andre private fester i udlandet. Vi har arrangeret bryllupper i Frankrig og Tyskland, 50 års fødselsdagsweekend på den Franske Riviera og et VIP 50 års fødselsdagsarrangement på et Michelin hotel i Provence.

Det er slet ikke så dyrt som du tror – en gallamiddag på en Michelin restaurant i Frankrig med drikkevarer koster ca. 800 kr pr. kuvert. Det prisniveau kan man ikke få i Danmark, så hvad venter du på?

Er du fristet?
Så send os endelig en mail på mette@bettertravel.eu eller lisbeth@bettertravel.eu eller kontakt os på tlf.
+45 4043 4068 eller +45 2230 8185

Cannes med stil og charme
Liselotte ønskede at fejre sin 50 års fødselsdag i et hyggeligt boutique hotel i Cannes, med god mad, vin og dans!
Så det fixede vi da med glæde! Liselotte fik en dejlig festdag med velkomstgaver til gæsterne og et spændende weekendprogram for alle med en sejltur på det azurblå Middelhav.

Det ægte Provence
Lil drømte om at fejre sin 50 års fødselsdag i Provence. Et romantisk hyggeligt sted med lavendler, god mad, platantræer og ægte Provence charme.  Det sted kender vi ! Lil og hendes gæster havde en super fest og nød en hyggelig weekend med vinsmagning og frokost i vinmarkerne.