Cases

Hos Better Travel & Events er meget glade for vores kunder og deres tillid til os og vores services.

Den gode dialog mellem os og kunden sikre det bedste resultat og giver kunden tryghed. Alt bliver skræddersyet ud fra ønsker, behov og budget, gruppesammensætning og ikke mindst forventninger og formål med mødet eller firmaturen.

Her får du en forsmag på nogle af de ting, vi har lavet for vores kunder.

Hvis du er inspireret, håber vi du vil kontakte os for at aftale et indledende møde, hvor vi kan sparre og inspirere hinanden til at finde de bedste muligheder.

Kontakt os på mette@bettertravel.dk  

Mette og Lisbeth
Eksempler på hvad vi arrangeret. Events hvor vi altid er til stede for at sikre, at alt forløber tilfredsstillende for kunden.

Dublin

Et af Danmarks største advokatfirmaer valgte os som samarbejdspartner for deres årlige Corporate Camp, og den tillid er vi meget glade for.

Better Travel & Event stod for hele arrangementet med fly for i alt 140 personer i fire dage. Rammerne for denne tur blev et flot Manor House-hotel lidt uden for Dublin. Her er møde-og konferencefaciliteterne i orden, så stedet er et godt valg som base. Kunden ønskede et  program, der inkluderede teambuilding med et twist, så turen omfattede blandt andet Grey Hound Dog Race, hvor deltagerne fik mulighed for at spille på de forskellige hunde under middagen. I løbet af de fire dage bød programmet også på gælisk fodbold i idylliske rammer ved en stor sø, Dublin rundtur med privat guide, legendarisk Guiness-øl, god irsk whisky, trendy middag på restaurant og besøg på hipt dansested i Dublin. Til slut privat show med riverdance og live-musik på en charmerende traditionel pub.

Den grønne ø har det hele. Kontakt os og hør mere om mulighederne for en skræddersyet rejse og event til dit firma.

Portugal

En super weekend med alt det bedste fra Lisabon og den berømte portugisiske riviera for en VIP gruppe. Vi stod for hele programmet, som blandt andet indeholdt RIB speedboat experience på floden Tagus, rundtur i Lisabon i Tuk-Tuks med stopovers på nogle udvalgte venues og charmerende restauranter, vinsmagning på traditionel vingård, besøg og frokost i den berømte by Sintra, besøg og rundvisning på klippen Roca Cape, det vestligste punkt på det europæiske fastland og meget meget mere. Hele gruppen boede på det smukke historiske hotel Palacio Estoril. Hotellet blev under 2. Verdenskrig brugt som tilflugtssted for de europæiske kongehuse, og det er på dette hotel at Ian Flemming boede og opfandt agent 007 James Bond. Hotellet var også med i James Bond filmen ”Her Majesty’s Secret Service”, så det er virkelig et hotel med charme og spændende historie. Kom med os derned og oplev den super stemning.

Nice og Cannes

Det er bare kedeligt vejr i Danmark i marts, så kunden ville have lidt sol og et par inspirerende dage i Nice og omegn for alle de ansatte. Vi fik lavet et et dejligt aktivt program ”comme il faut” når man er på den Franske Riviera. Programmet stod blandt andet på speedboat sejllads ud fra den gamle havn i Nice, pétanque spil på stranden, guidet gourmet rundtur i Nice, VIP vinsmagning og frokost på den berømte ø ved Cannes kyst, St Honorat, som jo beboes af munke, der producerer hel unik vin. Kunden fik selvfølgelig også en masse god mad og vin, som det nu hører sig til, når man er i Frankrig. Der er mere end 260 dage med sol på Den Franske Riviera, så chancen for sol og varme i den kedelige marts er bare helt ok.

Andalusien Spanien

5 dages konference
Vores kunde, et stort IT firma, ønskede at afholde sin 5 dages konference med lidt sol og varme i den ellers så kedelige og grå marts måned.
Løsningen blev en tur til syd Spanien, Andalusien, for alle 75 personer. De boede på flot 5 stjernet hotel med de nødvendige faciliteter og direkte ud til stranden. Kunden ønskede sig også en kulturel dagsudflugt – derfor arrangerede vi en tur til den berømte bjerglandsby Ronda. Gallamiddagen blev afholdt på en trendy beach-restaurant i jetset-byen Marbella.
Better Travel & Events stod for hele programmet, fly, middage, udflugter, mødelokaler mm.

Barcelona

VIP gallamiddag med 2 nordiske ambassadører og 220 gæster fra de nordiske lande
Better Travel & Events stod for hele arrangementet  hvor kunden ønskede en netværksmiddag for ledende virksomheder i Norden. Den danske og finske ambassadør deltog og det var en succes! Better Travel & Events stod for hele arrangementet og vi var selvfølgelig med, for at hjælpe kunden med en vellykket gallamiddag.

København

Incentive tur for hollandsk firma
Better Travel & Events stod for hele programmet med hotel, transfer, middage, teambuilding  mm., så kunden fik et hyggeligt program i København! Og vi var selvfølgelig med kunden under hele opholdet, så de fik et par gode dage i Danmark.

Tyskland

Slotsophold for firmaet
Firmakunden ønskede et speciel sted for en  weekend firmatur ikke for langt væk fra Danmark. Løsningen fra Better Travel & Events blev en super weekend for hele firmaet på 4 * slotshotel  i Tyskland med gallamiddag, falkevandring mm .

Paris

VIP incentive tur med kunde fra London
Meet & greet, pick up ved hurtig-toget fra London, privat frokost på båd, petanque-turnering, champangne aperitif på super venue, transfer mm.

Oktoberfest Tyskland

Grupperejse
Fly, bustransport, perfekt beliggende hotel, 2 middage, bord i øltelt, besøg i butik som er specialiseret i oktoberfesttøj, og meget mere …

Barcelona

Grupperejse med erhvervsseminar
Fly, hotel, bustransport, middage, reservering af mødelokale og A/V udstyr samt forplejning til seminar, guidet gåtur i Barcelona, besøg på tapasrestaurant, cava smagning m.m.

København

Konference for international kunde
Ud fra budget og tidsramme foreslog vi to hoteller, hvoraf kunden valgte det ene. Vi bestilte konferencefaciliteter og 3 retters middag, forestod værelsesreservationer og ydede generel rådgivning om konferencen. Kunden stod selv for konferencen, mens Better Travel & Events var ansvarlig for de praktiske rammer og kontakten med hotellet.

Marseille

VIP kunde gruppe fra Danmark og Holland
Luksus weekend i Marseille. Komplet deluxe program med indkvartering på 5* hotel, apéritif på skøn gammel sejlbåd, speedbådstur, petanque turnering i den berømte by Cassis, vandretur i den smukke nationalpark “Les Calangues” og slutteligt middage og frokoster på udvalgte restauranter.