Det siger kunderne …

”Vi var meget tilfredse med Better Travels håndtering af vores firmatur til Hamborg. Vi var velinformerede undervejs i planlægningsprocessen og der var styr på alting undervejs på turen. De ting, vi så og oplevede på turen, var nøje udvalgt til os, og var ikke steder, vi selv ville have fundet frem til.”

Mie Vingaard Kristensen

Økonomi- og administrationschef, Hovmøller & Thorup Advokatfirma

”Tusind tak for et utroligt godt samarbejde i forbindelse med vores arrangement til European Utility Week i Paris 2019. Der var styr på alt til mindste detalje. Vi var helt trygge ved Mettes arbejde og var ikke et sekund i tvivl omkring hendes store faglige professionalisme.  Det var dejligt at vide, at der bare var styr på hotel, middage og transport, så vi kunne fokusere på de andre praktiske og organisatoriske ting dernede.”

Charlotte Baumgartner

Kommunikation- og Event manager , CLEAN

”Mette fra Better Travel & Events arrangerede firmarejse for ledergruppe til Island og stod for hele programmet med fly, hotel, transport, middage, inspirationsbesøg og udflugt. Efter et konstruktivt møde, hvor Mette havde mange gode idéer og forslag, blev vi enige om rammer og indhold. Derefter kom der som aftalt hurtigt forslag på to destinationer. Island blev valgt og alt klappede fuldstændig fra start til slut på turen. Selv vores egne ønsker til mindre ændringer undervejs på turen blev løst uden problemer af Lisbeth, der var vores rejseguide, som sikrede en vellykket tur. Kan varmt anbefale Mette og Better Travel & Events.”

Helle Larsen

PA, MENY

”We went with a group of company leaders for a long weekend to Cannes in France. This trip was organized by Better Travel & Events. The organization of this trip was of an excellent level. Everything was organized very exactly on a very enjoyable and pleasant manner. All of the company leaders have had an unburden time in Cannes. So I can recommend everyone or company to book business travels by Better Travel & Events.”

Roberto Spoelstra

CEO, Innovate-group.com

”Mange tak for en fantastisk og positiv oplevelse på jeres studietur til Venedig. Jeg kan varmt anbefale jer som leverandør, hvor niveauet er top professionelt og hele tiden har kunden i fokus ved at være i dialog, samt tilpasse rammen hvis der er nødvendigt. Jeres fund af lækre hoteller og steder vi besøgte og de andre valg af bl.a. oplevelser og lækker mad var helt udsøgt.

 

Det som virkelig kendetegner jer, er jeres gode humør og gode energi som breder sig til gruppen samt at jeres tilgang til os kunder er nytænkende og hele tiden sikre at ALLE har det godt på rejsen ved at tilpasse gruppens forskelligheder. Det kan vi takke jer for og I gør en forskel på turen.”

Lise Bartell

Direktør, BARTELL + CO.

”I found the whole experience with Better Travel and Events an absolute pleasure, your concise attention to detail and requirements made our job that much easier.

And actually, working close up with you personally whilst the group was enjoying the various events and social time in Edinburgh was in itself an enlightening experience.

I have worked with many Event companies in the last twenty years, but your enthusiasm and assistance for each element provided for the group was exemplary.”

Mal Willden

National Sales Manager, UK