Konferencer og møder

Konferencer og møder

Ofte giver det god respons hos medarbejdere, partnere og kunder at komme ud af komfortzonen til konferencer og seminarer. Derfor er det forretningsmæssig sund fornuft at komme ud af huset, når der skal tænkes nyt, eller relationerne skal forstærkes. Prøv nye inspirerende steder som rammer for jeres næste møde eller konference – inspirerende og professionelle rammer giver jer nye muligheder til innovation –  det er en god investering.

Vil du have ideer og inspiration, som matcher jeres behov og budget, byder vi ind med mange spændende steder i alle hjørner af Danmark og Europa. Vi sparrer med jer om jeres ideer og behov og tilbyder jer et oplæg som matcher jeres forventninger. 

3 timer fra København kan I have jeres næste møde på et skønt badehotel med udsigt til det brusende vilde Vesterhav, møde og frokost på en vingård i Provence eller I kan nyde solskin og det azurblå Middelhav på promenaden i Nice. Eller hvad med et møde eller konference i Tolkiens Univers og Moria’s Miner? En smuk underjordiske saltmine i Polen,  som du kan se her til højre. Her er der moderne mødelokaler med fuld AV og WIFI udstyr. 

Alt er muligt – og vi finder altid en løsning, som passer lige til jer og jeres behov.

Kontakt os et for uforpligtende møde på mette@bettertravel.dk